آیا چادرهای ناهار خوری راهی مطمئن برای صرف غذا در بیرون از بیماری همه گیر است؟


متخصصان بهداشت می گویند چادرهای ناهار خوری در فضای باز معمولاً ایمن تر از غذا خوردن در خانه هستند ، اما مراقب باشید همه برابر نیستند.

بسیاری از رستوران ها چادرهای مجزا ، ایگلوها و دیگر سازه های بیرونی برپا می کنند که به افرادی که با هم غذا می خورند اجازه می دهد از قرار گرفتن در خانه ، جایی که ویروس کرونا به راحتی گسترش می یابد ، خودداری کنند.

کارشناسان می گویند سازه ها باید به خوبی تهویه شوند. به عنوان مثال ، یک چادر با چهار دیوار و سقف ممکن است تهویه بهتری نسبت به یک اتاق ناهار خوری داخلی نداشته باشد.

دکتر آیزاک وایسفوس ، متخصص بهداشت عمومی در دانشگاه کرنل گفت: “هرچه جریان هوا از درون سازه بیشتر باشد ، بهتر است.”


کریگ هدبرگ ، استاد دانشگاه بهداشت عمومی در مینه سوتا می گوید: ایگلوس و چادرهای فردی یک راه حل خلاقانه است ، اما نباید آنها را با افرادی که در خانه شما نیستند در میان بگذارید.

وی گفت: “اگر مانع از این باشد که با دیگران در هوا باشید ، این چیز خوبی است.”

بین اوقات مهمانی ، چادرها باید تمیز شوند و حداقل برای 20 دقیقه باز بمانند. همچنین پیشنهاد می شود که سرورها بتوانند غذا را در سینی بیرون بگذارند تا تماس با غذاخوری ها به حداقل برسد.

چادرها به بسیاری از رستوران ها برای گذراندن روزه بزرگ کمک می کنند. اما ممکن است هزینه اضافی داشته باشند. در دیترویت ، رستوران Lumen برای رزرو ساختار پنجره گرم شده به مدت دو ساعت ، از هر نفر 30 دلار هزینه می گیرد. گل ایگلو و گلخانه های لومن هر کدام شش نفر را در خود جای می دهد و مهمانی باید حداقل 300 دلار هزینه کند.

گابی میلتون ، شریک مدیر رستوران ، گفت: پس از مهمانی ، سازه تمیز می شود ، با غبار ضد عفونی کننده اسپری می شود و به مدت 30 دقیقه تحت تابش قرار می گیرد.

_____

AP به س questionsالات شما در مورد ویروس کرونا در این مجموعه پاسخ می دهد. آنها را به آدرس: [email protected] بفرستید.

سوالات ویروسی قبلی را بخوانید:

آیا اقامت در هتل ها در هنگام شیوع بیماری بی خطر است؟

آیا هنوز هم پرواز در طی یک بیماری همه گیر ایمن است؟

آیا ماسک های ضد ویروسی محافظت بیشتری می کنند؟


منبع: khabar-khanoma.ir

دیدگاهتان را بنویسید

Comment
Name*
Mail*
Website*