با گرم شدن سیاره ، مشکلات جدیدی برای ذخیره محصول بوجود می آید


نرمی ، میشیگان. (AP) – برای نسل ها ، خانواده برایان ساکت در حال پرورش سیب زمینی از چیپس هایی هستند که در قفسه های مواد غذایی در بسیاری از مناطق شرقی ایالات متحده یافت می شود.

حدود 25٪ از تراشه های سیب زمینی کشور در میشیگان شروع می شود ، جایی که در خلال برداشت سپتامبر و اواخر بهار هوای خنک قابل اطمینان برای ذخیره سازی ایده آل است. این دلیل بزرگی برای تولید چیپس سیب زمینی بیشتر از هر کشور است.

اما با دمای بالاتر ، ساکت مجبور شد چند یخچال کوچک برای انبارهای گسترده خود خریداری کند. سال گذشته ، او 125000 دلار برای یک بزرگتر پرداخت کرد. این عمل گران است ، اما هنگامی که سیب زمینی آن پوسید می شود آن را می زند.


او اخیراً صبح امروز گفت: “به نظر می رسد هوای خوب و تازه و خنک ما همیشه کم و کمتر می شود” ، هنگامی که یک لودر جلویی انبوهی از سیب زمینی های کامل و قهوه ای روشن را که در تریلر تراکتور قرار می گرفت ، گرفت. برای حمل به کارخانه های تراشه

وضعیت در اینجا نشان دهنده خطری است که تغییرات آب و هوایی در بسیاری از جهان برای کشاورزی ایجاد می کند. محصولاتی که بلافاصله مصرف یا پردازش نمی شوند ، پس از برداشت ، ذخیره می شوند – گاهی اوقات برای ماه ها. آب و هوای گرم این کار را دشوارتر و گران می کند.

بر اساس تجزیه و تحلیل جولی وینکلر ، سال دانشگاه ایالتی. دانشمند جغرافیا و آب و هوا در میشیگان.

طبق مطالعه پیگیری که سال گذشته توسط کورتنی لیسنر ، فیزیولوژیست گیاهی ، از دانشگاه دانشگاه منتشر شد ، پنجره نگهداری یخچال همچنین برای سیب در شمال غربی و شمال شرقی ، بادام زمینی در جنوب شرقی ، کاهو در جنوب غربی و گوجه فرنگی در دره اوهایو تنگ می شود بلوط

Techmark Inc ، یک شرکت مهندسی کشاورزی مستقر در لانسینگ ، میشیگان ، تجهیزات مزرعه ساکت را طراحی می کند. مالک مشترک تاد فوربوش ، که مشتریان آن چغندر قند ، پیاز و هویج نیز هستند ، گفت که ذخیره این محصولات به طور فزاینده ای به خنک سازی نیاز دارد.

تولیدکنندگان در مورد اقتصاد فعالیت های خود با گزینه های دشواری روبرو خواهند شد. تولیدکنندگانی که تجهیزات کنترل دما و رطوبت را نصب می کنند ، با گرم شدن هوای بیرون ، هزینه های انرژی را افزایش می دهند.

“از جیب کی بیرون می آید؟” لایسنر گفت ، احتمالاً مصرف کننده ، افزود که تأثیرات احتمالی گرم شدن کره زمین بر ذخیره سازی “عمدتاً نادیده گرفته می شود.”

وی گفت: “در ذهن ما اختلاف زیادی در مورد زنجیره ای از وقایع بین مزرعه و فروشگاه مواد غذایی و بشقاب ما وجود دارد.” “فقط چند درجه می تواند در اقتصادی بودن ذخیره میوه ها و سبزیجاتی که انتظار داریم 365 روز سال در سفره خود داشته باشیم ، تفاوت ایجاد کند.”

علاوه بر قیمت های بالقوه بالاتر ، تغییرات آب و هوایی می تواند کمبود مواد غذایی ناشی از فساد را تشدید کند. طبق اعلام سازمان غذا و کشاورزی ، حدود 14٪ از غذای جهان – و 20٪ از میوه و سبزیجات – بین برداشت و خرده فروشی خراب است. غذای تهی شده منبع مهمی از گازهای گلخانه ای است.

در جنوب صحرای آفریقا ، کشاورزان کوچک تا یک سوم دانه های ذخیره شده خود را از طریق حشرات و کپک هایی که می توانند سم تولید کنند از دست می دهند. Tanya Stratters ، دانشیار انستیتوی منابع طبیعی در دانشگاه گرینویچ لندن ، گفت: افزایش دما باعث می شود که آفات زمستان را آسان تر حفظ کنند.

Stratters گفت ، دانه های ذخیره شده بیشتر در معرض پوسیدگی قرار می گیرند.

جیک ریکر-گیلبرت ، اقتصاددان کشاورزی در دانشگاه پردو که در چندین کشور آفریقایی از جمله مالاوی و تانزانیا کار کرده است ، گفت: “وقتی مردم فقط از یک یا دو هکتار محصول تولید می کنند ، حاشیه خطای آنها بسیار کم است.”

برای میوه ها و سبزیجات ظریف در ایالات متحده و اروپا ، مانع اصلی ذخیره سازی بلافاصله پس از برداشت محصول است ، هنگامی که درجه حرارت باید به سرعت کاهش یابد تا از پوسیدگی جلوگیری شود. کاهو و سبزیجات برگ دار مانند کلم پیچ به ویژه آسیب پذیر هستند ، گفت: Deirdre Holcroft ، یک زیست شناس گیاهی که قبلاً در Dole Food Co. کار می کرد. شرکت

هولکروفت گفت: “تغییرات آب و هوایی فشار بیشتری بر سیستم وارد خواهد کرد.”

مدت هاست که در مکوستا ، میشیگان ، جراحی سیب زمینی ساکت فقط به طرفداران احتیاج دارد تا سیب زمینی تازه حفر شده را تا 60 درجه (15.5 درجه سانتیگراد) یا پایین تر خنک کنند و ماه ها در آنجا نگه دارند.

یک سیستم کنترل شده با رایانه هوای خارج را وارد می کند ، که فن های دیواری در اندازه صنعتی از طریق یک بالشتک مرطوب کننده می ریزند. اسلت کف در 16 ظرف ذخیره سازی اجازه می دهد تا هوا از طریق تپه های سیب زمینی بالا برود ، دما و رطوبت آنها را تنظیم می کند تا خشک نشوند و خیس نشوند و خراب نشوند.

اما با گرم شدن هوا ، این همیشه کافی نیست.

در دهه 1990 ، سه سال بود که میانگین دمای میشیگان در سپتامبر و اکتبر بیش از حد طبیعی بود. در سال های 2000 این شش سال وجود داشت. از 2010-2020 ، تعداد کل به هشت نفر افزایش یافته است.

ساکت از حدود یک دهه پیش سرمایه گذاری در واحدهای برودتی کوچک را آغاز کرد. دستگاه بزرگتر و سفارشی که سال گذشته دریافت کرد ، می تواند در سطل های مختلفی کشیده شود و به خنک شدن موارد در صورت لزوم کمک کند.

وی با بیان اینکه شاید نیاز به خرید دیگری باشد ، گفت: “قطعاً خرید ارزان نیست.”

معنی همه اینها برای قیمت یک کیسه چیپس سیب زمینی مشخص نیست. Forbusch از Techmark ، شرکت تجهیزات ، گفت: تولید کنندگان باید به نوعی هزینه های فزاینده خود را جبران کنند.

وی گفت: ما به عنوان یک جامعه نیاز به کار بهتر و بدون از دست دادن غذا داریم. “اگر انرژی مورد نیاز برای ذخیره این محصول را صرف نکنیم ، ممکن است بدتر شود.”

——

جان فلاشر را در توییتر دنبال کنید:johnflesher


منبع: khabar-khanoma.ir

دیدگاهتان را بنویسید

Comment
Name*
Mail*
Website*