سیر سیاه برای فشار خون 2025-01-08

سیر معجزه ای برای کاهش فشار خون

در پایان دوره درمان، کسانی که 480 میلی گرم یا 960 میلی گرم عصاره سیر  را به صورت روزانه دریافت کرده بودند ، کاهش قابل توجهی در فشار خون سیستولیک شان داشتند. با این حال، افرادی که 240 میلی گرم عصاره سیر را به صورت روزانه دریافت  کرده بودند کاهش قابل توجهی در فشار خون سیستولیک شان تجربه نکردند . با توجه به  نظر موسسه ملی بهداشت ( NIH ) به نظر می رسد که سیر قادر است به میزان متوسطی به کاهش فشار خون افراد کمک کند . سیر گیاهی است که گاهی اوقات برای مقابله در برابر فشار خون بالا از آن استفاده می شود . مشاهده شده است که مصرف سیر به عنوان یک غذا یا مصرف عصاره سیر به شکل مکمل غذایی می تواند به تنظیم فشار خون بالا و درمان آن کمک کند .

اگر اثرات مثبت مصرف سیر سیاه بر روی فشار خون مشاهده شود، می‌توان دوز را به دو یا سه حبه افزایش داد. اما مهم است که افرادی که دارای بیماری‌های خاصی مانند بارداری، حساسیت به سیر، استفاده از داروهای ضد انعقاد و یا بیماری‌های معده هستند، به مقدار مصرفی خود دقت کنند و از مصرف زیاد سیر سیاه خودداری کنند. تاثیر سیر سیاه بر فشار خون، سیر سیاه که از تخمیر سیر تازه به دست می‌آید، یکی از فرآورده‌های طبیعی است که به دلیل خواص سلامتی متعددش، توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. در این مقاله به بررسی تاثیر سیر سیاه بر فشار خون خواهیم پرداخت و مکانیسم‌هایی که این ماده طبیعی می‌تواند به کنترل فشار خون کمک کند را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

سیر سیاه و سیر معمولی ممکن است در درمان مشکلات جنسی مؤثر باشد، اما شواهد قطعی در این زمینه وجود ندارد. برخی تحقیقات نشان می‌دهد که مواد غذایی غنی از روی و منیزیم می‌توانند به درمان زود انزالی کمک کنند و سیر سیاه منبع خوبی از این مواد است. وقتی نوبت به گنجاندن سیر در رژیم غذایی شما برای اهداف سلامتی می رسد، میزان مصرف مهم است. برای بهترین نتیجه توصیه می شود روزانه یک تا دو حبه سیر خام مصرف شود. برای مصرف درست سیر سیاه، می‌توانید هر روز یک تا سه حبه از آن را مصرف کنید.

اما در سال‌های اخیر، این برگ های سیر به خودی خود به یک نیروی آشپزی تبدیل شده‌اند و در یک دوره کوتاه بین بهار و تابستان که در فصل هستند، به‌صورت دسته‌جمعی در بازارهای کشاورزان فروخته می‌شوند. آنها همچنین یک راه عالی برای افزودن رنگی از رنگ بهاری هستند تا غذای شما را برای عکس آماده کنند. حداقل کاری که می‌توانید بکنید این است که در این خصوص با پزشک خود مشورت کنید و بعد تصمیم بگیرید. سلامتکده یک پایگاه جامع درباره سلامتی و بهداشت است که تلاش می کند اطلاعات شما را درباره سلامت، طب سنتی، گیاهان دارویی و مسائل پزشکی بالا ببرد.

اگر افراد واکنش آلرژیک به سیر دارند یا داروهای خاصی مصرف می‌کنند، بهتر است با پزشک خود مشورت کنند. همچنین، برای بهبود جذب عناصر موجود در سیر سیاه، می‌توانید آن را با مواد گیاهی دیگر همراه کنید تا از تاثیرات مضاعف آن بهره ببرید. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث می‌شود که ترکیبات فعال آن افزایش یابد و به شکلی ملایم‌تر و قابل‌هضم‌تر برای دستگاه گوارش تبدیل شود.

برگ سیر شاخه های سبز بلندی هستند که از پیاز سیر رشد می کنند و راهی شگفت انگیز برای افزودن طعم سیر به غذاهای مورد علاقه شما هستند. آنها کمی ملایم‌تر از حبه‌های سیر هستند که آن‌ها را به پایه‌ای عالی برای پستو، افزودنی به کیچ یا حتی به صورت سرخ شده با کمی نمک مصرف می‌کند. سیر یکی از گیاهان دارویی و به عبارتی مواد غذایی است که فواید بی شماری برای سلامت انسان دارد، تحقیقات بسیاری درباره خواص دارویی سیر انجام گرفته و از نظر علمی بسیاری از آن ها ثابت شده اند. برای اطلاعات بیشتر در مورد جینسینگ، به مقاله خواص جینسینگ مراجعه کنید. سیر سیاه همان سیر معمولی است که تخمیر شده و محصول کشور خاصی نیست؛ بنابراین بذر سیر سیاه وجود ندارد و می تواند در هر کشوری تولید شود. همچنین شواهدی وجود دارد که استفاده  از اسیدهای چرب امگا 3 ، حفظ سطوح مناسب ویتامین D ، و مصرف عصاره کاکائو به صورت منظم می تواند به حفظ فشار خون مناسب و کنترل آن کمک کند .

این پلاک های چربی با رسوب در بدنه رگ ها باعث تنگ شدن رگ ها و عروق شده و باعث کاهش جریان خون و افزایش فشار خون می شود. به همین خاطر پزشکان به مبتلایان به بیماری های قلبی و عروقی توصیه می کنند سیر مصرف کنند و سیر سیاه هم به همان میزان برای سلامت قلب و عروق مفید است، با این تفاوت که خوردنش خیلی آسان تر بوده و بوی بد ندارد. سیر به‌دلیل ترکیبات فعال و مغذی‌اش، به تقویت سیستم ایمنی، کاهش التهاب و پیشگیری از بیماری‌های قلبی معروف است.

مصرف سیر می‌تواند برای تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش التهابات مرتبط با سرماخوردگی مفید باشد. سیر سیاه اثرات مثبتی بر سلامت قلب و عروق دارد، تقریباً مشابه سیر تازه. این ماده طبیعی به خوبی می‌تواند پلاک‌های چربی داخل عروق را کاهش دهد. این پلاک‌ها باعث کاهش جریان خون و افزایش فشار خون می‌شوند و خطر بیماری‌های قلبی را بالا می‌برند.

پروویتامین A که به مقدار مناسب در سیر یافت می شود، می تواند به بتاکاروتن تبدیل شود، یک آنتی اکسیدان ارزشمند که می تواند مستقیماً از سلامت بینایی محافظت کند. تحقیقات این ترکیب را با نرخ کمتر دژنراسیون ماکولا و پیشرفت کندتر آب مروارید مرتبط دانسته است. این غذاها فقط برای چند هفته در هر سال در دسترس هستند، بنابراین کسانی که عاشق آشپزی هستند، به دنبال این افزودنی های خوش طعم به دستور العمل های تابستانی باشند. از آنجایی که آنها مستقیماً از پیاز سیر می آیند، این برگ ها همچنین حاوی منبع غنی از مواد مغذی و مواد معدنی حیاتی و همچنین مواد فعال و آنتی اکسیدان های خاصی هستند. در صورتی که فشار خون پایینی دارید، این ماده می‌تواند موجب افت بیشتر فشار خون شود و مشکلات جدی برای شما ایجاد کند. مکمل های سیر ممکن است باعث مشکلات معده شوند و با برخی داروها تداخل داشته باشند.

کنترل فشار خون به روش‌های طبیعی و دارویی می‌تواند به کاهش خطرات مرتبط با این بیماری کمک کند. سیر سیاه همچنین به تقویت تولید کلاژن و الاستین کمک می‌کند که این امر باعث حفظ خاصیت ارتجاعی پوست و کاهش چین و چروک می‌شود. مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند پوست را شاداب‌تر کرده و از بروز لکه‌های تیره و علائم پیری جلوگیری کند. افزودن سیر سیاه به رژیم غذایی می‌تواند نه تنها سلامت دستگاه گوارش را بهبود بخشد، بلکه به عنوان یک راه طبیعی برای افزایش انرژی، تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهاب‌های داخلی بدن عمل کند. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضدالتهابی، تأثیر چشمگیری در افزایش سلامت پوست و مو دارد.

مطالعاتی نشان داده‌اند که مصرف سیر سیاه می‌تواند منجر به کاهش فشار خون شود و بهبودی در وضعیت فشار خون بیماران با فشار خون بالا ایجاد کند. این ماده با تحریک آنزیم‌های کبدی، فرآیند حذف سموم از بدن را تسریع می‌کند. علاوه بر این، سیر سیاه می‌تواند از تجمع چربی در کبد جلوگیری کند و خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی (NAFLD) را کاهش دهد. این ویژگی باعث می‌شود که سیر سیاه برای افرادی که در معرض چاقی، دیابت یا کلسترول بالا هستند، بسیار مفید باشد.

سیر سیاه دکتر بیز

گلبول‌های سفید به عنوان سیستم دفاعی و ایمنی در سرتاسر بدن از جمله غدد لنفاوی، مغز استخوان، طحال، غده تیموس و … مشاهده می‌شوند. بهترین زمان برای خوردن سیر برای لاغری، صبح‌ها با معده خالی است چرا که باعث تجزیه و هضم چربی انباشته شده بدن می‌شود. مواد موجود در سیر باعث تسریع چربی سوزی و کالری سوزی شده و احساس سیری زودرس ایجاد کرده و اشتها را کاهش می‌دهد. مصرف سیر خام قبل از تمرین می‌تواند به شما انرژی لازم برای فعالیت فیزیکی بدهد. با این حال، در صورت داشتن مشکلات گوارشی یا حساسیت به سیر، بهتر است از قبل با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید. سیر سیاه را می توانید بدون اضافه کردن به هیچ مواد غذایی به تنهایی مصرف کنید، زیرا طعم و شدت تندی سیر سفید را ندارد و همچنین دهانتان بوی نامطبوعی نمی گیرد.

در واقع اجزای سیر همان را دارد که ممکن است به اکسیژن رسانی مجدد خون و حفظ سلامت بافت ها و اندام ها کمک کند. همچنین افراد مبتلا به دیابت، نباید بدون مشورت با پزشک از این ماده غذایی استفاده کنند؛ زیرا مقدار مناسب مصرف، باید توسط پزشک متخصص تعیین شود. برای بهره بردن از مزیت‌های سیر پخته برای سلامت بدن، سیر خام له شده را در انتهای زمان پخت به غذا اضافه کنید. (وارد کردن سیر به ترکیب غذا در ابتدای مراحل پخت مواد غذایی اشتباه است. شواهد محدودی وجود دارد که نشان می دهد مقادیر زیاد مکمل های سیر ممکن است فشار خون بالا را کاهش دهد. با این حال، بسیاری از مطالعاتی که به این موضوع پرداخته اند، کوچک بوده و به خوبی طراحی نشده اند.

در مطالعات حیوانی که انجام شده است نشان داده که عصاره سیر سیاه می تواند به کاهش چربی خون، تری گلیسیرید و کلسترول در موش هایی که رژیم غذایی پرچرب دارند کمک می کند. بله، می‌توانید همزمان با داروهای فشار خون، عصاره سیر سیاه مصرف کنید. اما مهم است که قبل از هر تغییر در رژیم درمانی خود، با پزشک خود مشورت کنید. برخی از محصولات گیاهی ممکن است تداخل با داروهای دیگر داشته باشند، بنابراین اطمینان حاصل کردن از ایمنی و موثر بودن ترکیب مصرفی بسیار حیاتی است. این منابع علمی می‌توانند به عنوان پشتوانه‌ای برای تأیید تأثیر مثبت سیر سیاه بر کاهش فشار خون و بهبود سلامت قلب و عروق مورد استفاده قرار گیرند.

با توجه به وضعیت بدن شما، مصرف توصیه شده حدود 1 تا 3 حبه سیر سیاه در روز است اما ممکن است برای هر فرد متفاوت باشد. سیر سفید طعم قوی و تندی دارد و این باعث می شود دهان و تنفس بوی تندی بگیرد. اگر سیر سفید را خام مصرف کنید ممکن است برای برخی افراد ناخوشایند باشد و بیشتر از آن به عنوان یک ماده آشپزی عالی استفاده می شود. اطمینان حاصل کنید که مکملی را انتخاب می کنید که آلیسین بالایی داشته باشد تا حداکثر فواید را داشته باشد.

همچنین، این ماده می‌تواند فعالیت سلول‌های کشنده طبیعی (NK Cells) را که مسئول شناسایی و از بین بردن سلول‌های آلوده هستند، تقویت کند. یکی از کاربردهای سیر سیاه، کاهش فشار خون است که بیشتر در افرادی مورد استفاده قرار می‌گیرد که دارای فشار خون بالا هستند. به گزارش سلامت نیوز به نقل از هلث لاین، سیر یک داروی طبیعی ایمن و موثر برای کاهش فشار خون است. می توان آن را به اشکال مختلف از جمله سیر خام، روغن سیر، عصاره سیر کهنه شده و مکمل های پودر سیر مصرف کرد.

آنها کالری بسیار کمی دارند - فقط 30 کالری در هر 100 گرم - و همچنین مقادیر خوبی از فیبر غذایی ، ویتامین C و پروویتامین A.برگ های سیر ساقه هایی هستند که از پیاز گیاهان سیر یقه سخت رشد می کنند. شما می‌توانید برگ سیر را خام بخورید، کبابی کنید، سرخ کنید یا به‌عنوان سالاد سبزیجات استفاده کنید. قسمت های بالای ساقه لطیف ترین و خوش طعم ترین قسمت ها هستند و بسیاری از افراد از افزودن آن به سوپ و خورش لذت می برند. بسیاری از افراد برای فرار کردن از طعم نامطلوب حاصل از جویدن سیر، آن را درسته قورت می‌دهند. شواهد نشان داده است که بعضی افراد با قورت دادن سیر درسته دچار خفگی و انسداد مری شده اند.

لطفا توجه داشته باشید که مصرف زیاد آن می تواند باعث مشکلات گوارشی و همچنین معده شود. در برخی موارد، مصرف طولانی‌مدت یا دوز بالا می‌تواند منجر به مشکلاتی مانند خونریزی، حساسیت یا واکنش‌های آلرژیک شود. هنگامی که شما در حال برداشتن برگ های خود هستید، صبر کنید تا ساقه مرکزی به سمت بالا فرستاده شود و شروع به پیچیدن کند. وقتی این را می برید، اساساً به گیاه می گویید که تمام منابع خود را به جای گسترش جوانه گل به پیاز هدایت کند. می توانید سیر را به مدت 2 تا 3 هفته در یخچال نگهداری کنید ، اما بهتر است در این بازه زمانی از آنها برای حفظ طعم خود استفاده کنید. سعی کنید در سوپ یا حتی املت مورد علاقه تان، غذاها را بگنجانید، آنها را بخارپز یا تفت دهید و در ساندویچ یا حتی برگر بریزید، یا به صورت برشته شده به تنهایی همراه با مقداری روغن، فلفل و نمک مصرف کنید.

½ فنجان سوخاری خام علاوه بر منبع خوبی از کلسیم، منگنز و سلنیوم، منبع فوق العاده ای از ویتامین C و ویتامین B6 است. مطالعات نشان می دهند هم سیر تازه و هم مکمل های غذایی سیر باعث کاهش سرعت انعقاد خون و از خطر لخته شدن خون و بروز سکته قلبی و مغزی می کاهند. سیر به مانند یک آسپرین طبیعی عمل کرده و خون رسانی به قلب را افزایش می دهد.

تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف بیش از حد سیر، چه تازه و چه سیاه، می‌تواند باعث مسمومیت شود. برای بهره‌مندی از خواص سیر سیاه بدون داشتن هیچ عارضه‌ای، پیشنهاد می‌شود که روزانه تنها یک تا دو حبه سیر سیاه مصرف کنید. سیر سیاه ، یکی از محصولاتی است که از سیر تازه با فرآیند حرارتی و تحت درجه حرارت و رطوبت مشخص تولید می‌شود. این فرآیند تولید و فرآوری سیر سیاه موجب تغییرات ترکیبی در طول فرآیند حرارتی و تشکیل محصولات واکنش میلارد شده‌است. همچنین، برخی خواص بیولوژیکی برجسته این محصول نیز بررسی‌شده‌است که شامل فعالیت آنتی‌اکسیدانی، ضد‌میکروبی و کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی است.

مونوسدیم گلوتامات ماده ای است که در گوجه و پنیر وجود دارد و خوردن مقدار کم آن مشکلی ایجاد نمی کند. در یک پژوهش نشان داده شده که مصرف همزمان سیر سیاه با مونوسدیم گلوتامات می تواند مانع از آسیب به سلول های مغزی شود (منبع). علاوه بر این، سیر سیاه می تواند باعث کاهش کلسترول و تری گلیسیرید شود که خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. بله، طب اسلامی برای درمان خانگی فشار خون، بیماری‌های قلبی عروقی، زگیل تناسلی، و ریزش مو بر مصرف سیر تاکید دارد. مصرف سیر خام می‌تواند تعداد و اندازه فولیکول‌های کیستیک در تخمدان تحت درمان با آندروژن را کم کند.

کاهش سطح انرژی، خستگی، ریزش مو و … از جمله عوارض کبد چرب محسوب می شوند. همچنین گلوتاتیون موجود در سیر سیاه به عنوان یکی از آنتی اکسیدان های قوی، سموم را از بدن دفع خواهد کرد. افرادی که فشار خون پایینی دارند باید در مصرف سیر احتیاط کنند چرا که خوردن سیر به خودی خود باعث کاهش فشار خون می‌شود. بنابراین سیر برای افرادی که به صورت بالقوه فشار خون پایین دارند ممکن است ضرر داشته باشد. پلی فنول ها ریز مغذی هایی هستند که در برخی از غذاهای گیاهی یافت می شوند.

یا گاهی مواد غیر مضر مانند گرده گل ها را مضر تشخیص داده و به آن ها واکنش نشان می دهد. در این مواقع باید با داروهای ضد حساسیت و ضد التهابی واکنش نادرست بدن را کنترل کرد. یکی از خواص سیر افزایش متابولیسم و کالری سوزی بیشتر است که باعث لاغری شکم می‌شود. همچنین، سیر دارای خواص ضدباکتریایی و ضدقارچی است که می‌تواند در مقابله با عفونت‌ها و بیماری‌های عفونی کمک کند.

این ماده با کاهش التهاب و تقویت عملکرد سلول‌ها، به سلامت قلب، کبد و مغز کمک کرده و فرآیند پیری سلول‌ها را کند می‌کند. علاوه بر این، سیر سیاه با کاهش التهاب و مهار مسیرهای التهابی که در رشد تومورها نقش دارند، می‌تواند به عنوان یک عامل پیشگیرانه قوی عمل کند. این خاصیت به ویژه برای افرادی که در معرض عوامل خطرزا مانند آلودگی هوا، تغذیه نامناسب یا سابقه خانوادگی سرطان هستند، اهمیت زیادی دارد. یکی از عوامل اصلی خستگی، استرس اکسیداتیو و التهاب در بدن است که باعث افت عملکرد سلول‌ها و کاهش انرژی می‌شود.

سیر سیاه می تواند التهاب مغز ناشی از بتا آمیلوئید را کاهش داده و حتی حافظه کوتاه مدت را بهبود بخشد.در مطالعه دیگری محققان دریافتند که سیر سیاه می تواند از استرس اکسیدایو در مغز جلوگیری کند. سیر سیاه با وجود ظاهرش، عضو متفاوت از خانوده سیر سفید نیست.این سیر ابتدا در کشور کره کشف شد و حدود پنج سال پیش به بازار بهداشت و مواد غذایی معرفی شد. زمانی که سیر سفید را به مدت 40 روز در معرض گرما و رطوبت با دقت کنترل شده قرار می دهند سیر سیاه تهیه می شود.

سیر سیاه محصولی است که از تخمیر سیر سفید تازه در شرایط دمایی و رطوبتی کنترل شده به دست می‌آید. این فرآیند تخمیر باعث تغییراتی در ترکیبات شیمیایی سیر می‌شود و آن را به ماده‌ای با طعم شیرین و بدون بوی تند تبدیل می‌کند. ترکیبات فعال مانند آلیسین که در سیر خام وجود دارد، در طی فرآیند تخمیر به آنتی‌اکسیدان‌های قوی‌تری مانند S-آلیل‌سیستئین (SAC) تبدیل می‌شوند. علاوه بر این، سیر سیاه به دلیل خاصیت ضدالتهابی خود، از التهاب مزمن که یکی از عوامل اصلی چاقی است، جلوگیری می‌کند.

سیر سیاه به جلوگیری از لخته شدن خون کمک می کند.استاتین ها، کومارین ها و آسپرین به اندازه سیر سیاه قوی نیستند سیر سیاه یک رقیق کننده خون موثر است. سیر حاوی "آدنوزین" است، ماده ای که فیبرین، پروتئین لخته کننده خون را مهار می کند. می تواند چسبیدن خون به دیواره سرخرگ ها را تا 50٪ کاهش دهد و تجمع پلاکت ها را تا 25٪ کاهش دهد. به دلیل خاصیت رقیق‌کنندگی خون، توصیه می‌شود که مصرف سیر سیاه حداقل دو هفته قبل از عمل جراحی قطع شود تا خطر خونریزی حین جراحی کاهش یابد. افرادی که از داروهای رقیق‌کننده خون مانند وارفارین یا آسپرین استفاده می‌کنند، ممکن است با خطر خونریزی مواجه شوند. مصرف همزمان سیر سیاه با این داروها می‌تواند خطر کبودی یا خونریزی داخلی را افزایش دهد.

همچنین، تحقیقی دیگر تأثیر مثبت سیر سیاه بر چاقی و مشکلات کبدی و کلیوی را تأیید کرده است. بنابراین، اگر به دنبال روشی برای جلوگیری از افزایش وزن ناشی از رژیم‌های پُرچرب هستید، سیر سیاه گزینه خوبی است. بدن در برابر میکروب‌ها و ویروس‌ها واکنش نشان می‌دهد، که ممکن است منجر به التهاب و درد شود. در برخی موارد، سیستم ایمنی به اشتباه مواد غیرضروری را تهدید می‌پندارد. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی، خواص ضد آلرژیک و ضد التهابی دارد و می‌تواند به کنترل این واکنش‌های نامناسب کمک کند. با این حال، حتی اگر شما عاشق سیر نیستید، مصرف مکمل‌های سیر همچنان می‌تواند فواید سیر عادی به سلامتی مانند کاهش فشار خون بالا، درمان تب و بسیاری موارد دیگر را برای شما به ارمغان آورد.

همچنین از نکات خوب سیر سیاه این است که دهان و تنفس مانند سیر سفید بو نمی گیرد، زیرا آلیسین موجود در سیر سفید پس از فرآوری ،شکسته می شود. به واقع متخصصان اکنون می دانند که ترکیبات گوگرد موجود در سیر دلیل اصلی اثرات مفید آن برای سلامتی است. با بریدن، خرد کردن یا چرخ کردن حبه های سیر، مواد شیمیایی تیوسولفینیت موجود در آنها به آلیسین تبدیل می شود. سیر سیاه به طور کلی برای دستگاه گوارش مفید است، اما در برخی افراد که دستگاه گوارش حساسی دارند، ممکن است باعث نفخ، اسهال یا سوزش معده شود. آنتی اکسیدان های موجود در سیر باعث دفاع عالی در برابر استرس اکسیداتیو و بیماری های مزمن می شود. شاید خوردن سیر خام چندان خوش‌آیند نباشد، اما برای مهار و نابودی میکروب‌ها موثر است.

سیر سیاه یک ماده غذایی منحصر به فرد است که با حضور آنتی اکسیدان‌ها، می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از بروز بیماری‌های مختلف جلوگیری نماید. این ماده باعث افزایش مقاومت بدن در برابر عوامل مخرب خارجی می‌شود و بهبودی چشمگیر در سلامتی ایجاد می‌کند. ترکیبات موجود در سیر سیاه می‌توانند به گشاد شدن عروق خونی کمک کنند و در نتیجه جریان خون را بهبود بخشند. این خاصیت به کاهش فشار خون و جلوگیری از بیماری‌های قلبی عروقی کمک می‌کند. علاوه بر این، سیر سیاه می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ کمک کند. مصرف منظم سیر سیاه به عنوان یک مکمل غذایی می‌تواند به بهبود عملکرد پانکراس و تولید انسولین کمک کند.

مصرف سیر خام موجب بهبود سلامت قلب، سم‌زدایی بدن، بهبود هضم غذا و کاهش خطر بروز سرطان می‏‌شود. خواص کاهش فشار خون سیر از طریق تولید سولفید هیدروژن و محتوای آلیسین آزاد شده مرتبط است. مکمل‌های سیر می‌توانند فشار خون را به اندازه برخی داروهای کاهش فشار خون کاهش دهند، با این حال، عوارض جانبی آن‌ها به مراتب کمتر است. بدن در مقابل میکروب ها و ویروس ها و کلا هر موجود غریبه و مهاجمی که وارد بدن شود واکنش های بیولوژیکی از خود نشان می دهد تا آن غریبه را از بین ببرد که باعث التهاب و درد در قسمتی از بدن یا در تمام آن می شود. اما گاهی اوقات بدن به اشتباه سلول های خود را مهاجم تشخیص داده و باعث بیماری هایی مانند دیابت نوع ۱ و ۲، بیماری های قلبی و چاقی می شود.

چنانچه از داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین، پلاویکس و غیره استفاده می کنید نباید در مصرف سیر زیاده روی کنید چون احتمال خون ریزی داخلی افزایش می یابد. همچنین اگر بصورت روزانه مقدار قابل توجهی سیر مصرف می کنید و قصد انجام عمل جراحی و یا مراجعه به دندان پزشکی دارید بهتر است مصرف سیر را برای چند روز متوقف کنید. مخلوط کردن سیر با ماست می‌تواند کلسترول را کاهش داده و از بیماری‌های قلبی پیشگیری کند. این ترکیب می‌تواند به کاهش فشار خون و جلوگیری از گرفتگی رگ‌ها کمک کند. در پژوهش دیگری 91 روز به تعدادی موش غذای پرچرب داده شد و بعد از این مدت در موش ها آثار چاقی، افزایش قند خون، افزایش چربی خون و آسیب های کبدی و کلیوی ظاهر شد. در موش هایی که سیر سیاه تخمیر شده خورده بودند آثار مقابله با چاقی، بهبود در کبد و کاهش چربی خون مشاهده شد.

تحقیقات متفاوتی درباره سیر سیاه انجام شده که نتایج آن بسیار جالب بوده است. نتایج نشان می‌دهد که مصرف سیر سیاه می‌تواند به کاهش وزن، مدیریت چربی‌های خون و بهبود عملکرد کبد کمک کند. سیر سیاه تا ۴.۵ برابر آنتی‌اکسیدان و مواد ضد سرطانی بیشتری را نسبت به سیر سفید ارائه می‌دهد. این افزایش خواص به دلیل تولید ترکیبات گوگردی در فرایند تخمیر است که در از بین بردن رادیکال‌های آزاد و جلوگیری از سرطان کمک می‌کند. فشار خون بالا یکی از مهم‌ترین عوامل خطر در بیماری‌های قلبی عروقی، سکته مغزی و نارسایی کلیه است. این بیماری معمولاً بدون علائم خاصی بروز می‌کند و به همین دلیل به “قاتل خاموش” معروف است.

این تاثیر به ویژه در افراد مبتلا به فشار خون بالا و افراد مسن مشاهده شده است. سیر سیاه با وجود خواص بی‌شمار برای سلامت، در برخی موارد می‌تواند عوارض جانبی به همراه داشته باشد، به ویژه زمانی که بیش از حد مصرف شود. بیشتر این عوارض ناشی از تأثیر سیر سیاه بر فشار خون، انعقاد خون و سیستم گوارش است.

سیر دارای خواص ضد قارچ و ضد التهابی است که ممکن است در کاهش التهابات پوست سر کمک کند. به همین دلیل افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند، نباید سیر سیاه مصرف کنند و یا حتما قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند. خواص ضد سرطانی سیر سیاه و همچنین افزایش آنتی اکسیدانی و ایمنی آن چند برابر بیشتر از سیر خام است. در واقع محققان دریافتند که سیر سیاه می تواند باعث محافظت از ریه، سینه، معده و کبد در برابر سرطان شود. سیر سیاه در تعدادی از مطالعات مرتبط با سرطان، فعالیت های تقویت کننده سیستم ایمنی، آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی قوی تری نسبت به سیر خام نشان داده است. سیر سیاه می تواند چربی و قند خون را به خوبی کنترل کند و باعث کاهش کلسترول و همچنین کاهش التهاب و تنظیم اشتها شود.

به گزارش سلام دنیا، ساقه های سیر ساقه های سبز رنگ نازک و خوش رنگی هستند که از پیاز سیر رشد می کنند. به صفحه رژیم آنلاین بروید و اطلاعات خود را وارد کرده و از متخصص تغذیه برنامه غذایی مخصوص خودتان را دریافت کنید. می توانید سیر را له و آنرا بروی پوست و در محل گزش حشرات از قبیل پشه قرار دهید در زمان بسیار کوتاه سبب از بین رفتن خارش و سوزش ناشی از گزش می شود.

رادیکال‌های آزاد مولکول‌های ناپایداری هستند که به سلول‌ها آسیب می‌رسانند و فرآیند پیری را تسریع می‌کنند. با خنثی شدن این مولکول‌ها، از تخریب سلول‌های پوست، قلب، و سایر اندام‌ها جلوگیری می‌شود. کلاژن یکی از مهم‌ترین پروتئین‌های ساختاری پوست است که باعث افزایش انعطاف‌پذیری و کاهش چین و چروک می‌شود.

خواص ضد باکتری، ضد قارچ و ضد ویروسی آن باعث شده که نقش قابل توجهی در بهبود سیستم ایمنی بدن، کاهش فشار خون، القای رشد مو، کاهش التهابات و حتی کاهش ریسک برخی از بیماری‌ها مانند بیماری قلبی-عروقی داشته باشد. سیر سیاه یکی از قدیمی‌ترین و مؤثرترین گیاهان دارویی است که به دلیل خواص بی‌نظیرش برای سلامتی، از گذشته تاکنون مورد توجه قرار گرفته است. اما آیا می‌دانید سیر سیاه چگونه به بدن شما کمک می‌کند؟ این ماده طبیعی علاوه بر تقویت سیستم ایمنی، به بهبود سلامت قلب، کاهش التهاب و حتی مبارزه با بیماری‌های مزمن کمک می‌کند.

فرآیند تخمیر که در تولید سیر سیاه انجام می‌شود، باعث افزایش سطح آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضدالتهابی می‌شود که نقش مهمی در مقابله با عوامل بیماری‌زا دارند. این ترکیبات، مانند پلی‌فنول‌ها و فلاونوئیدها، به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کرده و سلول‌های ایمنی را تقویت می‌کنند. فشار خون بالا، به عنوان یکی از مهم‌ترین عوامل خطر برای توسعه بیماری‌های قلبی و عروقی شناخته شده است، چالشی است که بسیاری از افراد با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. در حالی که گزینه‌های متعددی برای کنترل این شرایط وجود دارد، یکی از راه‌های اثبات شده شامل تغییرات هدفمند در سبک زندگی و رژیم غذایی است.